>

Perferam sa ne Masturbam decat sa ne futem

Perferam sa ne Masturbam decat sa ne futem

Ce zile am ajuns incat preferam sa ne masturbam decat sa ne futem. Unde dracu ne este mintea oare?

Stam si ne uitam la video chat cu pana pe pula sau cu degetul in pizda si ne masturbam pana ne ia dracu, cand am putea invita un prieten, un necuoscut chiar cu care sa ne futem, dar e prea multa munca.

Cum dracu poate fi mai usor , mai bine sa te masturbezi singur intr-o camera obscura ?

Discut cu multe persoane zilnic si pun aceasta intrebare la care multi nu stiu sa raspunda, sau imi spun ca e mai simplu, mai usor, isi ofera mai multa placere.

Ba am vazut ca este o moda dupa ce te futi cu partenerul , mergi si te masturbezi. este chiar un trend acum si cica e bine, asta inseamna ca s-a simtit bine si e ca un dush rece pentru ati reveni.

Pai cum pula mea poate fi asa? Eu da merg cu una si apoi merge sa se masturbeze in baie sau langa mine o iau la bataie. Pai in pula mea imi poti spune daca nu a fost ok si mai incercam sau uitam unul de altul.

Asta e o alta problema ca nimeni nu comunica, toata lumea a devenit super sensibela. Daca imi spui cum si unde sa ti-o bag, unde sa te ating , ca poate sunt mai prost de felul meu, sunt sanse mult mai mari sa te satisfac, dar nu, tu alegi sa taci si apoi sa iti bagi degetele sau ditamai pula sintetica.

 

Acum revenim la o alta problema.

Se prefera jucariile sintetice in defavoare celor naturale.

Cum pula mea poate inlocui o pizda sau pula de silicon (daca ai bani ca de nu, cumperi din aia din cauciuc) una naturala din carme, care se muleaza?

Ok, marimea nu este una adecvata, atunci se pot folosi prelungitoare si daca se vrea se poate gasi, oferi placere si cu o pula mica sau o pizda super larga, trebuie sa vrei.

Pai daca tu iti bagi la chat o pula de cauciuc mai mare decat a calului, cum dracu eu cu a mea sa te satisfac?

 

Eu voi alege mereu sa fut decat sa ma masturbez si daca nu am pe nimeni din anturaj atunci gasesc eu o amarata de pe strada care nu o fute nimeni, decat sa frec pula toata ziua.

Futeti oameni buni si mai putin masturbare, ca se duce specia umana de rapa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.