>

Ce este pizda?

Home Opinie Ce este pizda?
Ce este pizda?

de mult vreau sa scriu acest post, dar stau cam bine cu lenea… si nu m-a lasat sa scriu. :p

sa clarificam de la inceput un lucru:

Pizda nu este toata la fel. fiecare pizda e unica si frumoasa in gelul ei.

– carnoasa sau uscata , adica poate fi mai dolofana sau numai piele si os

– buzele – unele au buze lungi si frumoase altele le au asa mici de praca nici nu le-ar avea. acestea pot avea culori diferite. unele au o culoare vanata/cenusiu, alte roz, negru, creol, etc . vant /cenusi este culoare care imi place mie.

– lindicul – acesta poate fi minuscul, abia daca il vezi cu limba sau chiar foarte de zici ca sugi o pula cand il ei intre dinti… :d

– interiorul – la fel ca buzele poate avea o multime de culori… ca si la buze imi plac aceleasi culori.

– gaura –  mai poate fi foarte larg de zici ca esti intr0o galeata de 12 litri , foarte stramt de te doare pula cand o bagi sau cum imi place mie si cred ca la toata lumea. Pizda tip MULAJ. aceasta da cele mai mari senzatii. nu e nici larga nici stramta. se muleaza exact pe fiecare pula. fie ca e groasa sau subtire ea vine perfect.

– adancimea – desi multi spun ca acesta e la fel la toate femeile eu sunt de alta parere. medical (din cate am citit eu) se spune ca o pizda nu e mai adanca de 16-18cm. totusi sunt unele pizde unde bagi o pula de 20-22 cm si intra toata. sau sunt unele unde si cu o pula de 15 cm lovesti fundul si vei avea probleme  la penetrare. sunt femei care nu suporta sa-i lovesti puternic fundul pizdei. in loc de placere va simti o durere si  poate face femeia sa nu mai vrea sa faca sex cu tine.

– miros – unele au un miros de te face sa te urci pe pereti de dorinta , pe cand altele put asa rau ca nu mai vrei sa vezi pizda in viata ta. poti ramane cu sechele din cauza asta.

– aspect – acesta cred ca e cel mai important. este foarte important cum arata , cum se prezinta. in functie de toate astea cel care te fute sau te  linge va decinde  daca merge mai departe sau nu. aici nu intra categoria de barbati sau femeie pentru care nu are importnata ce fel e pizda. pentru acestia pizda poate sa puta mai ceva ca un banc de pesti morti… ei tot vor baga botul si pula.

cred ca am acoperit cam tot zic eu. daca si dupa acest post tot mai credeti ca toata pizda e la fel atunci nu mai aveti nici o sansa… soarta voastra va fi una naspa…. veti linge si fute doar pizda puturoasa , nespalata, urata, padurea tropicala fiind mincuna pe langa ceea ce gasiti acolo.

Imi place pizda, imi place gustul ei, savoarea ei… designul ei… totul… pizda  o comoara la casa omului . atat pentru femeie cat si pnetru barbat.

 

Articol scris in 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published.