>

Femeile care merg la salon mai urate ca niciodata

Femeile care merg la salon mai urate ca niciodata

Astazi m-am intalnit cu o amica care doar ce venise de la salon si imi spune ca a cheltui 350 euro. Eu imediat ii raspund ca ar trebui sa ceara banii inapoi si s-a suparat rau de tot.

Nu inteleg  dece se supara, pentru cand mergi la salon o faci sa te faci mai frumoasa nu mai urata. In toata viata mea nu cred ca pot numara pe degetele de la o mana, o singura femeie care a iesit de acolo mai frumoasa.

In special cele care se duc sa se aranjeze pentru o nunta, botez, sau oricel altceva de gen. Ba frate cand iese de acolo arata ca zombi.

Sa revin la amica meacare s-a suparat rau.

Desigur ca a inceput sa vorbeasca foarte tare, chiar tipa, cum imi permit sa spun asa ceva, ca arata bine si alte rahaturi. I-am raspuns daca s-a uitat in oglinda cand e plecat de acolo si mi-a spus ca da si ca arata super ok.

Apoi i-am aratat o poza de acum cateva zile unde arata super, pentru ca este o femeie frumoasa si arata super, dar tot sustinea ca acum arata mai bine.

Nu stiu ce se intampla cu lumea cand face ceva super naspa nu vrea sa recunoasca si sa incerce sa repare sau pe viitor sa nu mai faca.

Cum dracul sa dai atatia bani si sa iesi mai urata ca inainte, asta nu voi intelege niciodata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.