>

Nu te masturba in langa telefon sau in fata televizorului

Nu te masturba in langa telefon sau in fata televizorului

Deci te mastubezi nu si ai vazut acest titlu care te-a facut curios si poate ti-a bagat putina frica. Stai si te gandesti cand te-ai masturbat ultima oara si aveai telefonul langa tine sau erai in fata televizorului.

Raspunsul cu siguranta este DA, atunci esti bun de plata.

In ultimul an tot mai multe persoane s-au plans ca au aparut imagini cu ei cand se masturbau sau au fost santajati, daca nu platesc suma X de bani acestea apar online. Toti s-au mirat pentru ca nu au trimis la nimeni astfel de poze, video si nici online nu le-au pus, plus din imaginile primite sau vazute este ca si cum cineva le filma, lucru imposibil pentru ca erau singuri. Da… doar nu te-ai masturba cu cineva langa tine.

La mine orice device care are camera o are acoperita si microfonul la fel acoperit, lucru care nu face mult, dar e ceva. Oricum cand fac sex sau masturbez nu am nici un device in camera, tocmaai din cauza asta si nu de acum, ci de foarte multi ani, pentru ca e usor sa iti ia cineva acces la camera sau microfon.

Pentru unii nu cred ca e problema, cum mai toata lumea face video chat acum, nu e problema daca apar imagini online ca oricum sunt destule. 😀

Sunt site-uri specializate doar pentru asta unde e posibil sa te gasesti chiar pe tine, daca e asa, poate ne lasi un coment mai jos.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.