17 februarie 2022

Nu te masturba in langa telefon sau in fata televizorului

Deci te mastubezi nu si ai vazut acest titlu care te-a facut curios si poate ti-a bagat putina frica. Stai si te gandesti cand te-ai masturbat ultima oara si aveai telefonul langa tine sau erai in fata televizorului.

Raspunsul cu siguranta este DA, atunci esti bun de plata.

In ultimul an tot mai multe persoane s-au plans ca au aparut imagini cu ei cand se masturbau sau au fost santajati, daca nu platesc suma X de bani acestea apar online. Toti s-au mirat pentru ca nu au trimis la nimeni astfel de poze, video si nici online nu le-au pus, plus din imaginile primite sau vazute este ca si cum cineva le filma, lucru imposibil pentru ca erau singuri. Da… doar nu te-ai masturba cu cineva langa tine.

La mine orice device care are camera o are acoperita si microfonul la fel acoperit, lucru care nu face mult, dar e ceva. Oricum cand fac sex sau masturbez nu am nici un device in camera, tocmaai din cauza asta si nu de acum, ci de foarte multi ani, pentru ca e usor sa iti ia cineva acces la camera sau microfon.

Pentru unii nu cred ca e problema, cum mai toata lumea face video chat acum, nu e problema daca apar imagini online ca oricum sunt destule. 😀

Sunt site-uri specializate doar pentru asta unde e posibil sa te gasesti chiar pe tine, daca e asa, poate ne lasi un coment mai jos.

 

Share

analfabetul

Eu sunt analfabetul si scriu doar aberații si prostie pe acest blog. In absolut orice scriu inserez o minciună gogonată, uneori la vedere, alteori ascunsa. Daca le găsești, ai tot respectul meu, pentru ca multi nu reușesc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *