>

Fute ca salbaticii pentru o relatie buna

Fute ca salbaticii pentru o relatie buna

Sexul nu este facut pentru a fi civilizat ci pentru a fi cat mai porcos, salbatic cu putinta si totul va fi mai frumos. Daca te intrebi ce lipseste in relatia ta amoroasa, atunci iti spun eu, putina salbaticie si totul se rezolva.

Ne place sau nu, totul se rezuma la sex intr-o relatie. Daca sexul e bun atunci totul e bine si dispare notiunea sau dorinta de a insela. Bine vor mai fi si cazuri unde se intampla dar asta rar pentru ca sunt oameni care indiferent cat de bine este acasa tot merge si in alta parte.

Data viitoare cand mergi in pat partenerul tau nu uita sa incerci ceva salbatic. Sexul e sex si nu are treaba cu iubirea, sex fara salbaticie este ca mancarea fara sare, poti pune orice in ea, dar degeaba daca nu are sare.

Nu asculta ce iti spune lumea ce si cum trebuie sa faci in pat sau cum trebuie sa fie tratata o femeie sau cum trebuie femeia sa se comporte la futut. In pat, timpul fututului sunt doua persoane. un barbat si o femeie, unde unul trebuie sa fie unul si celalalt sa fie celalalt.

Mereu va fi un master si un slave, nu exista cale unde amundoi pot fi master sau slave. Atat timp cat iti accepti natura, totul va fi bine si sexul va fi extraordinar.

Uite un exemplu de sex salbatic.

https://www.xvideos.com/video56204635/pervers_family

Leave a Reply

Your email address will not be published.