>

Sunt bou si asta imi ocupa tot timpul

Sunt bou si asta imi ocupa tot timpul

Ce înseamnă sa fii bou?

Pai e atunci cand ai de ales intre doua opțiuni.

1. Promit ca voi face tot ce este posibil sa îți fac viata mai ușoară, sa ai mai mulți bani in buzunar, sa plătești mai puține taxez sa fii mândru de cine esti.

2. Nu iti dau nimic, ba chiar iti voi lua mai mult, ca trebui sa muncești mai mult pentru mult mai puțin. Fara zile libere, iti voi spune mereu cat de prost ești si te voi baga la închisoare pentru orice ce nu imi place mie. Insa promit ca voi face totul pentru binele meu si a celor din gasca mea si nu voi respecta nici o lege care tu esti obligat sa o respecți.

 

Deci stii cat de bou esti din alegerea care ai făcut-o.

Ok, acum vei spune ca tu stii ce ai ales, dar de unde stiu eu sau tu ce aleg altii.

Pai e foarte simplu, te uiti in jur si vei vedea situația și vei recunoaște alți boi ca tine.

Stiu ca a fi bou e mai usor mai ales cand multe pe cap si te gândești ca asta iti mai trebuie in plus. Apoi esti obișnuit sa fii tratat asa, de ce ai alege altceva?

Ei bine nu exista scuza pentru alegerea ta. Tu ai ales azi pentru tine dar nu te-ai gândit la cei care vin dupa tine si daca e prea mult, atunci te întreb, ce vor face copiii tai??

Vrei sa aiba aceiași soarta ca si tine?

Nu crezi ca e de datoria ta sa faci tot posibilul ca viitorul copiilor tai sa fie mai bun si sa nu treaca prin cele ce ai trecut tu?

Nu ti se pare ca esti cam egoist?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.