>

Educație sexuală – poate exista online?

Educație sexuală – poate exista online?

Se poate face educație sexuală online?

Sigur te-ai gândit la asta cel puțin odată si daca inca te întrebi si ai peste 25 de ani atunci esti cu siguranță un bou.

Ma vei înjura acum ca te-am făcut bou, dar de unde pula mea ai învățat tu educație sexuală?

Nu ai început sa cauti online cum se fute, cum se suge pula, cum lingi pizda si cum se masturbeaza si multe altele.

Fie ca esti fata sau baiat si indiferent de vârstă ai cautat online aceste lucruri care desi pot parea la prima vede ca nimic, in final a fost educație sexuală.

Nu te-ai gândit la asta dar dupa ce ai văzut un film porno, sau ai citit fantezii erotice ceea ce ai văzut a rămas in minte ta care atunci cand ai fost sa futi sa te futa cineva le-ai pus in practica.

Parca incepe sa aiba putin sens nu si nu te mai simți atat de bou acum.

Răspunsul meu este ca se poate face educație sexuală online fara probleme, ba chiar mai bine decat in casa sau la școală.

Dece spun asta?

Pentru ca in 99.99% din cazuri cei care discuți sau ar trebui sa iti explice nu stii, sunt niste frustrați, le este rusine, considera ca lucruri normal cum ar fi a suge pula, linge pizda, sau sex anal sunt niste anomalii.

Ce faci daca tie iti plac aceste lucruri?

Nu te vei opri, ba chiar vei continua dar de fiecare data te vei simți murdar/a , foarte naspa si daca găsești pe cineva care vede si stie de exploateze acest lucru toata viața ta sa dus pe pula.

Am experiența mare in acest domeniu si mereu am zis si gândit ca nu e treaba mea sa judec ce face x sau y. Treaba mea este sa ajut cat pot, sa ofer un sfat cat mai bun in opinia mea si sa ofer celui care imi cere ajutorul sau sfatul posibilitatea de a alege si sa-l fac ca in final alegerea ii aparține.

Desigur ca orice ai alege are avantaje si dezavantaje plus consecințe.

Cum ai reactiona daca un minor vine la tine si iti spune ca ii place sa faca x sau iar place sa faca asta, sa incerce.

Pai mintea ta pur și simplu s-ar ineguri si ai spune repede ca nu e vârsta la care sa faca asa ceva si plus ca e super naspa, dar tu o faci acasa.

Crezi ca acel minor te va asculta, nu o va mai face?

El a venit la tine pentru sfaturi si nu pentru a cere permisiunea de a face sau nu.

Daca tot ai deschis gura, macar ofera ceva util, ca atunci când merge sa faca ceea ce vrea sau isi dorește sa aiba toate informațiile si in acest fel poate lua o decizie mai buna sau poate avea o experiență mai plăcută.

Nu fi bou ca lumea geme de cat de mulți sunt.

Si daca tot nu te-am convins, cum ar fi daca tu la acea vârstă sau chiar acum mergi si intrebi pe cineva ceva si acesta se comporta si răspunde exact ca si tine.

 

Te-ar ajuta mult nu?

Te va opri sa faci acel lucru?

Ai plecat mai informat dupa discuția respectiva?

Cand ajungi in fata faptului informația primită te va ajuta?

Nu iti fie rușine cand vine vorba de educație sexuală.

Daca poți oferi un sfat atunci sa o faci, daca consideri ca nu poti atunci te poti scuza si spune ca te depășește si il poti indruma catre alta sursă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.