20 ianuarie 2021

Retea social fara cenzura

Retea social fara cenzura. Sigur te gandesti ca nu exista asa ceva si totul este de marketing pentru a atrage prostimea sa se inscrie si sa foloseasca platforma. Ei bine e cat se poate de real si cenzura nu are ce cauta pe aceasta platforma, insa sunt totusi cateva reguli care trebuie sa le respecte cu totii.

Regulile sunt:

  1. respectati regulile de bun simt
  2. fara spam
  3. fara scam/tepe

Acestea sunt toate regulile. Crezi ca le poti respecta, crezi ca este prea mult?

Plat forma se numeste CDA.one – Social Network – No Censorship  si va puteti inregistra. Prima impresie dupa logare este ca sunteti pe facebook, insa nu este asa. Nu se doreste o clona Facebook pentru ca s-ar ajunge exact la locul de unde ai placat.

 

Optiunile sunt cam aceleasi ca peste tot, are inclusiv chat si poate ce aduce putin extra fata de restul si poate pentru ca e la inceput, e faptul ca pentru fiecare user inregistrat pe link tau de afiliate primesit o suma de bani, la fel si pentru activitatile tale pe platforma.

Recomand sa o testati cel putin si cine stie poate va place.

Share

analfabetul

Eu sunt analfabetul si scriu doar aberații si prostie pe acest blog. In absolut orice scriu inserez o minciună gogonată, uneori la vedere, alteori ascunsa. Daca le găsești, ai tot respectul meu, pentru ca multi nu reușesc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *