>

Cand simti ca totul este pierdut

Cand simti ca totul este pierdut

De cate ori in viata ai avut acest sentiment ca totul este pierdut si ca acesta e finalul?

Pentru unii slabi de inger acesta este chiar finalul dar pentru cei care respecta viata si se respecta pe ei insasi, e doar un final de drum, maine va incepe altul, asa ca nu dispera.

Ca orice alta persona de multe ori am simtit ca uneori ca totul este pierdut si ca nu mai exista sansa de a merge inainte ca totul este terminat, insa stiti ce am facut de fiecare data cand am fost in acel moment?

In general am tras un somn bun, se spune ca noaptea este un sfetnic bun si adoua zi sau cand ma trezeam ca orice ar fi, trebuie sa merg inainte si cu Dumnezeu alaturi de mine totul va fi bine. Ei bine pana acum a functionat si cred ca va functiona si de acum, pentru ca nu exista o alta metoda, de a te opri sau merge inapoi, indiferent ce este trebuie sa mergi inainte.

Indiferent de situatie nu dispera, chiar daca este greu acum, maine va fi mai bine. E posibil sa nu crezi dar asa este, trebuie sa crezi in asta, pentru ca iti va da putere sa mergi mai departe.

Stiu ca unii aleg sa iti termine viata cand ajung la acest punct dar nu este o solutie. Crezi sau nu in viata de apoi, in iad sau rai, insa daca exista o sansa de 0.0001% sa fie totul adevarat, dece ai risca sa stai inchinuri o vesnicie cand mai poti indura cativa ani pe acest pamant, in aceasta viata.

Nu cred ca merita sa iti joci soarta la aceasta loterie, mai ales cand miza este atat de mare.

Cand te simti pierdut in aceasta lume sau chiar in propria minte, nu dispera pentru ca nu e finalul, indiferent cat de intortocheat este labiritul in care te afli. Ce trebuie sa faci este ca mereu sa ai o ancora in lumea, in viata, ceva care sa te aduca inapoi  pe drumul cel bun, inapoi la cei dragi , catre lumea ta.

Aceasta ancora poate fi orice si pentru fiecare e ceva diferit, deci cea care functioneaza pentru mine nu va functiona si pentru tine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.