14 septembrie 2022

Pula de sange sau de carne? Ce tip de pula preferi?

In caz ca nu stiai,, sunt doua tipuri de pula, cea de sange si cea de carne.

 

Pula de sange.

Pula de sange este mica , chiar foarte mica la incepu si avantajul ei este ca marimea ei nu este niciodata aceiasi si depinde mult de persoana care este barbatul.

Daca stii ce sa faci si cum sa o stimulezi, excitit, poate avea aproape orice marime bine… nu te gandi ca se va face de 50m acum.

Pula de sange se umple cu sange si cu cat este mai excitat, dorinta e mai mare cu atat si pula se face mai mare si groasa.

Partea proasta la pula de sange este ca la inceput cand o vezi te sperii si vrei sa fugi, ca e foarte mica, apoi dupa ce te joci putin cu ea vei avea o mare surpriza si se face chiar foarte si groasa, asta fiind partea buna.

 

Pula de carne

Pula de carne nu are mare diferenta dintre cand e culcata si cand e sculata. Aceasta isi mentine aproape aceiasi marime si singura diferenta este ca atunci cand e sculata e mai mai dura si ridicata, iar cand doarme, atarna in jos si e moale.

 

Acum ca stii tipurile de pule, poti alege care iti place si ce tip de pula ai tu.

Cei care au colesterol mare sau circulatia sangelui nu este una foarte buna, le va afecta marimea si cat de dura este.

 

Share

analfabetul

Eu sunt analfabetul si scriu doar aberații si prostie pe acest blog. In absolut orice scriu inserez o minciună gogonată, uneori la vedere, alteori ascunsa. Daca le găsești, ai tot respectul meu, pentru ca multi nu reușesc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *