>

Barbatul este oficial si legal un ifractor, pedofil, violator, maltrator, etc

Home Opinie Barbatul este oficial si legal un ifractor, pedofil, violator, maltrator, etc
Barbatul este oficial si legal un ifractor, pedofil, violator, maltrator, etc

Adio egalitate intre oameni, de ceva vreme barbatul este legal si oficial cea mai rea fiinta din lume.

Cum in aproape orice tara, lege si chiar constitutia spune ca omul este nevinovat si tratat ca atare pana la dovada vinovatiei, la barbati nu e asa, pentru ca nu sunt oameni.

Noua lege in Spania spune clar si raspicat ca barbatul este automat vinovat si orice probba adusa in apararea sa nu va fi luat in considerare.

Mai mult legea spun ca Femeia poate spune si face orice fara a fi nevoie sa fie dovedit si automat este nevinoata.

Tot legea spune ca barbatul inainte de a fute o femeie trebuie sa convinga pe aceasta sa semneze un contrat de penetrare, chiar asa se numeste care guvernul il ofera.

Problema este ca acest contract nu este valid pentru ca in caz ca esti acuzat de orice, aceasta devine null si cuvantul ei este mai presus de orice.

Deci legea se bate cap in cap aici. Spune ca trebuie sa faci un contract de penetrare, dar in acelasi timp spune ca acesta nu este valid in caz de acuzare.

 

Unde pula mea s-a ajuns fratilor?

Recomand ca orice feminista veti intalni sa o tratati cu indiferenta si oricat de buna ar fi, sa nu o futeti sub nici o forma. Sa le spuneti ca mai bine faceti o laba, decat sa o futeti.

Sa ne unim fratilor ca asa ceva nu se mai poate.

Un exemplu foarte clar care este super real.

Esti cu ea in pat si o futi. In secunda cand te termini, curva dracului spune NU si iti spune sa o scoti. Cum nu esti robot si nici nu ai un buton sa pui stop te termini inaunatru sau la iesire. Adica tu baiat bun ai toata inttentia sa-i asculti ”dorinta” absurda.

Ei bine pentru asta esti vinovat de viol si abus, iar pentru asta vei ajunge la inchisoare si pe langa asta va trebui sa-i platesti si suma considerabila de bani curvei care s-a razganidit dupa 2 ore de futut.

 

Nu credeti?

Cautati stirile si pe retelele sociale sunt forte multe video care vorbesc despre asta.

Uite ce scrie aici in dreptulo european

https://fra.europa.eu/ro/eu-charter/article/48-prezumtia-de-nevinovatie-si-dreptul-la-aparare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.