>

Programul de duminica unei femei de succes, varianta reala

Home Lifestyle Programul de duminica unei femei de succes, varianta reala
Programul de duminica unei femei de succes, varianta reala

Am vazut ca e la moda pentru unele ”vedete” din romania sa posteze pe facebook articole de genul: Programul de duminica unei femei de succes.

Ne explica cu multe cuvinte care 99% nu le intelege care este programul si ce face. Multa lume pune botul la astfel de rahaturi dar nu intelege ca ca sunt diferente mari in cei care le scriu si cei care citesc.

Ca este de succes sau nu, duminica se trezeste, apoi merge la baie sa se pise si sa se cace, apoi cateva ore prin oglinda, daca are un iubit si il iubeste mult o suge putin si dupa asta iese cu fetele prin Mall sau unde dracu mai merg ele acum ca eu sunt prea batran la rahaturi de gen.

Diferenta dintre tine care citesti si aia care scrie sau se scrie, e ca tu esti saraca si trebuie sa muncesti si duminica pentru a te intretine si nu ai timp nici macar sa sugi o pula, pe cand aia are pe cineva care sa faca toate pentru ea si se poate relaxa fara probleme.

 

Pe viitor concentrează-te pe ceea ce faci si ai tu, lasa femeile de succes, pentru ca de ai copia totul exact tot nu ai putea reusi, pentru ca trebuie adaptat dupa nevoie si abilitatile tale.

Nu te minti singura si orice faci tu, face si ea, poate unele lucrur chiar mai bine.

 

Tu ce program ai in fiecare duminica, daca nu iti este prea rusine sa ne spui?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.