>

Fetita mea de 4 ani nu si-a dat consimțământul sa fie imbratisata

Home Lifestyle Fetita mea de 4 ani nu si-a dat consimțământul sa fie imbratisata
Fetita mea de 4 ani nu si-a dat consimțământul sa fie imbratisata

Un dracu am ajuns fratilor. Nici macar copii nostri nu se mai pot bucura de copilarie din cauza le prostiile care le avem in cap noi. Am vazut un articol unde o stimata doamna, care se crede mare vedeta in romania, spunea ca copila ei nu si-a dat consimțământul sa fie imbratisata de alt copil de aceiasi varsta.

 

Pai bai frate, daca de acum incepe sa-i punems a gandeasca asa, e vai si amar de noi. Te gandesti ca un copil de 4 ani se gandeste cum sa o futa si daca prin absurd ii pune pana pe la pizda sau sani, crezi ca i se scoala si se gandeste la sex?

 

La asta te gandesti tu cu mintea ta bolnava, el se gandeste, uite un copil de varsta mea si merg sa ma joc. Uneori sunt mai pasionali unii, merg la alti copiii, le dau o imbratisare, o sarutare, de fapt asta o numim noi ca pentru ei nu inseamna acelasi lucru.

 

Cum nu te poti bucura cand doi copiii mici se îmbrățișează, se pupa si alte chestii de copiii mici?

 

Daca tu ai mintea bolnava, nu inseamna ca si copiii trebuie sa aiba o minte asa, ce vor avea destule de indurata cand vor ajunge mari.

Cand vine vorba de copii care au acest gen de parinti le pun o singura intrebare:

Cum iti imbraci copilul?

Imediat imi dau seama ce tip de parinti sunt si 95% sunt cum cred eu fara sa le pun intrebarea, dar o fac numai sa le confim cu cuvintele lor.

Lasati copii sa se bucure de copilarie si vor avea destule de indurat cand vor ajunge mari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.