>

ok. atunci de ce? Voi femeilor…

Home Fără categorie ok. atunci de ce? Voi femeilor…
ok. atunci de ce? Voi femeilor…

am trecut azi dupa munca pe la Lavinnia unde am citit postul La fel de prost ca tine.

acolo scrie multe lucruri adevarate. ok sunt de acord cu ea. dar eu va intreb pe voi femeile… de ce draci una spuneti si alta faceti? in realitate exact tipul acela de barbat il acceptati langa voi sa vi-o traga pe toate planurile.

cunosc multe cazuri atat online cat si in viata de zi cu zi.

toate spune-ti ca vreti un barbat care sa va respecte, sa va iubeasca, sa nu va insele si multe altele. dar cand il intalniti il tratati cu curul , uneori nici cu ala ca nu merita nici macar atata atentie.

9 ddin 10 femei accepta acest gen de barbati. eu m-am intrebat si ma intreb de cate ori vad un caz (1-2 pe zi noi) ce dracu e in capul vostru?

de ce incercati atat de mult sa ne duceti in eroare si apoi sa ne faceti de tot borsul ca nu stim sa ne comportam. de ce acel tip ok nu e bun pentru voi si golanul de la coltul strazii care nici nu va baga in seama mergeti si i-o sugeti sau orice altceva ce va cere.

si eu personal am fost pus in astfel e situatii de multe ori. vreau si eu sa ma port civilizat cu orice femei care o intalnesc, dar nu merge. imi da de ales, ori golan notoriu (mai toate imi stiu aceasta latura), ori imi iau la revedere de la ele.

de ce la prima discutie spune-ti ca doriti un barbat cum l-am descris mai sus sau mai pe intelesul vostru FRAIER ,  iar dupa 2 zile ii spuneti ca vreti altceva si mergeti direct la golanul din colt, care va mai si fute cate una dupa ceafa.

am mai dat exemple de femei care una spun si alta fac pe blog… si am sa mai dau 2 exemple acum

1. este cu un tip de 2 ani. tipul se comporta mai bine si mai frumos cu femeia de servici din scara blocului decat cu ea. ea se plange la toti ca e rau, ca nu o lasa sa fac diverse, etc. dar nu face nimic in privinta asta. chiar ii place . acu nu o mai crede nimeni cand o face pe victima.

2. o tipa a cunoscut 2 tipi. la o perioada de o saptamana diferenta.

primul era un ok, frumos, bani, elegant, civilizat, ce mai… o partida buna. a iesit cu el cateva zile. ii face toate voiele… tipul o placea mult. am iesit chiar cu toti de 2 ori.

la o saptamana cunoaste un alt tip. acesta din urma total opus fata de primul.

iese cu el odata, se fute cu el din prima seara (cu primul nu a facut asa) si apoi il lasa pe primul pentru al doilea.  la primul ii dadea dor beep ca si o suna sau era cu masina la casa ei…  la al doilea il suna si nu raspundea… nu ii dadea nici o importanta.

si cum este cu el… cu al doilea. chiar daca cand iese in oras de multe ori isi plateste singura consumatia + ca si asta are masina dar nu se deranjeaza sa o ia de acasa. trebuie sa vin a pe jos.

 

acum sa nu imi spuneti ca tipa este o proasta. atat prima cu si adoua. asa faceti toate. situatiile difera… in rest toate sunt asa.  scuze… aproape… toate.

deci ma puteti lamuri si pe mine de ce faceti acest lucru? nu cred ca e vorba dupa cum fute (desi eu fut mai bine cand ma comport ca un golan :d) , ca si ala bun si ala rau poat fute la fel. daca scoatem acest lucru din ecuatie, atunci ce ramane?

Leave a Reply

Your email address will not be published.