>

Intrebari frecvente despre dildouri

Home Lifestyle Intrebari frecvente despre dildouri
Intrebari frecvente despre dildouri

Intrebari frecvente despre dildouri:

⇒De ce ai avea nevoie de un dildo daca ai un partener deja?

Ei bine, in primul rand, felicitari! Sexul cu un partener este minunat. Dar, exista multe motive pentru care oamenii aflati in relatii si din afara lor ar dori sa foloseasca un dildo.

Daca vorbim despre dildouri realiste, multi oameni adora aspectul si simtirea acestor jucarii autentice. La fel ca penisurile reale, acestea au toate formele si dimensiunile diferite si sunt minunate pentru toti, de la incepatori pana la utilizatori avansati.

⇒De ce unele dildouri au testicule?

Unele dildouri realiste au testicule la baza din mai multe motive.
In primul rand, pot actiona ca un maner inteligent, permitand sa apuci de dildo si sa il manevrezi exact asa cum vrei.
In al doilea rand, ele ajuta la imbunatatirea aspectului autentic al dildoului, care este o transformare imensa pentru o multime de oameni.
In al treilea rand, la fel ca in cazul testiculelor reale, pot sa iti trezeasca punctele sensibile externe si sa stimuleze clitorisul, anusul sau perineul, in functie de modul in care le folosesti.

⇒Se poate sparge un dildo de sticla in mine?

Asa cum am spus, dildourile din sticla sunt fabricate din sticla super-sigura, intarita, care poate fi incalzita sau racita in deplina siguranta.

⇒Sunt un barbat hetero, daca folosesc un dildo sunt considerat guy?

Daca nu doresti ca la capatul unui dildo sa fie un barbat, atunci nu, nu poti fi considerat guy.

⇒Folosind un dildo ultra mare imi va mari vaginul?

Nu. Folosind un dildo mai mare nu va creste permanent dimensiunea vaginului. Vaginele sunt incredibil de elastice asa ca teama de o largire a vaginului este nefondata.

⇒Partenerul meu va fi gelos?

Cand aduci orice tip de jucarie sexuala in dormitor, este important sa ai o conversatie sincera si deschisa cu partenerul. Asigurati-va amandoi ca o jucarie este o completare distractiva, placuta si captivanta in viata voastra sexuala.

Multe jucarii sexuale pot stimula ambii parteneri individual sau in acelasi timp, iar un dildo nu este diferit.

⇒De ce unele dildouri au ventuza?

Ventuzele sunt bucatile de la baza anumitor dildouri care permit jucariei sa se lipeasca de orice suprafata dura si plana, astfel incat sa va puteti bucura de jucarie complet fara maini (ceea ce inseamna ca va puteti elibera mainile pentru a va juca cu alte zone sau cu alte jucarii, cum ar fi un mini vibrator sau o bagheta magica).

De asemenea, functioneaza la unison cu hamuri compatibile, astfel incat sa va puteti folosi dildoul pentru a va juca cu un partener.

⇒Am nevoie de lubrifiant?

Daca jucaria este folosita pentru stimulare anala, raspunsul este DA. Anusurile nu se auto-lubrifiaza si vei avea nevoie de un lubrifiant anal pentru a avea un joc anal placut.

Daca intentionezi sa-l utilizezi pentru jocul vaginal, lubrifiantul te va ajuta sa obtii o insertie si un joc lin, alunecos, senzual.

 

Fetita mea de 4 ani nu si-a dat consimțământul sa fie imbratisata

Leave a Reply

Your email address will not be published.