>

Poti face orice vrei tu

Poti face orice vrei tu

Tare vorba asta nu? Poti face orice vrei tu numai ca nu intelegem ce implicatii are. In realitatea in care traim acum se aplica doar pentru un anume grup de persoane, iar restul chiar daca au acelasi drept de a face ce vrea, nu pot pentru ca sunt sanctionati.

In lumea asta si cred ca oriunde putem face orice vrem, suntem liberi sa facem orice vrem insa trebuie sa intelegem ca exista si consecinte la totul. Faci ce vrei dar trebuie sa suporti consecintele.

Sunt liber sa te bag in pizda ma-ti dar trebuie sa suport consetintele la aceasta vorba.

Sunt liber sa fut pe oricine dar trebuie sa suport si accept consecintele ca s-ar putea sa fiu acuzat de viol.

Sunt liber sa te insel dar trebuie sa accept si suport consecintele ca s-ar putea sa ma trezesc cu un par in cap sau chiar sa merg la parnaie.

Aici am o mica poveste. O tipa foarte buna actrita care face videochat le spunea in privat la oameni ca ii iubeste si ca-i doreste, etc, etc, mai ales celor care aruncau cu bani multi. Un tip mai credul si slab de inger cum se mai spune popular, a crezut totul ce a spus si de fiecare data arunca cu tot mai multi bani, ba chiar fata ii spunea ca ei doi sunt intr-o relatie, ca si-ar dori sa fie cu el si ca restul sunt niste amarati.

Tipul a crezut tot asa ca a facut primul pas si a aflat unde sta, a mers la ea si aceasta foarte suparata ca a indraznit sa faca sa ceva. Imediat a mers la politie unde l-a reclamat si acuzat de abuz si alte cacaturi.

Deci ea poate face orice vrea, sa minta, sa insele, sa isi bata joc de cineva, sa duca in eroare, dar cand vorba de consecinte nu le accepta, ba chiar omul nostru trebuie sa plateasca pentru ca el dupa ce a cheltuit o avere cu ea si a crezut tot, acum e parnaie pentru simplu fapt ca a crezut tot ce spune ea.

Se intelege clar ca in aceasta lume cat si in cealalta nu suntem egali si nu vom fi niciodata.

Adevarul este in functie de cine-l spune si drepturile sunt la fel.

Esti liber sa faci ce vrei stimate cititor, dar ai grija la consetinte… care pot fi fatale in unele cazuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.