>

Nu vreau sa vorbesc

Nu vreau sa vorbesc

De cate ori ati auzit de la un amic sau o persoana vorba asta: Nu vreau sa vorbesc.

Tu ca orice persoana buna cand vezi o persoana suparata o intrebi ce are, ce se intampla si iti raspunde foarte suparata cu NU VREAU SA VORBESC.

Pai i-am mai dute in pula mea cu problemele tale si gata. Apoi se intampla inevitabilul cand vina iti apartine, orice se intampla in viata acesteia este vina ta. Asta pentru ca intr-o zi iti va reprosa ce prieten rau esti si ca trebuia sa insisti sa o intrebi daca e ok. Dar ai facut asta si mai sa iti dea cateva palme pentru ca insisti in chestii care nu sunt problemele tale si ca esti un bulangi si toate cuvintele din vocabular.

Ca de insistai si acceptai toate acele cacaturi persoana in cauza nu era intr-un mare cacat acum care este doar vina ta.

 

Imi aduc aminte de un cuplu de acum cativa ani.

El o invita la cinema la care ea raspunde ca nu vrea. Apoi merge la ma-sa foarte suparata pe iubitul ei ca nu a invitato la cinema. La care ma-sa ii spune, parca ti-a zis sa mergi si tu ai refuzat. La care ea ii spune ca trebuia sa o mai roage inca odata. Si ma-sa stiind cum este o intreba de cate a intrebato daca merge la cinema, la care ea ii raspunde ca de 27 ori si tot ea este suparata.

Cum pula mea sa intrebi pe cineva de 27 ori daca merge la cinema ?

 

Deci data viitoare cand cineva va raspunde cu NU VREAU SA VORBESC, pur si simplu plecati si uitati, pentru ca orice ati face va fi vina voastra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.