>

femeia ideala (post dedicat la 2 cititoare)

Home Opinie femeia ideala (post dedicat la 2 cititoare)
femeia ideala (post dedicat la 2 cititoare)

am mai scris despre acest lucru, dar sunt nevoit sa o mai fac. sper ca de data asta sa fiu mai explicit si coerent.

am mai fost intrebat care e femeie ¨perfecta¨ pentru mine. acea femei ¨perfecta¨ nu exista. femeia ideala , da exista.

sa incepe cu inaltimea. aceasta ar trebui sa aiba un minim 170 cm deoarce eu am 190 cm

greutatea : sa nu fie nici salba , dar nici grasa, ci bine proportionata. am mers pe ideea ca o femeie la care ai pe ce pune mana e mai buna decat un ¨Bat¨.

parul: e foarte important pentru. imi place mult si ma atrage mult felul cum si’l aranjeaza.

ochii: nu ma intereseaza culoarea…

fata: dulce, frumoasa cu o carisma deosebita

sanii: nu prea pun accept pe cat de mari sunt. sa fie potriviti si sa stie sa’i scota in valoare.

fundul: sa aiba forma daca se poate a unei mingi de volei. ridicat, rotund si bine proportionat

pasarica: imi plac pasaricile cele mai carnoase sa zic asa… care au buzele mai ¨umflate¨, bine ingrijita si apetisanta. tot la pasarica imi place atunci cand tipa se apleaca sa se vada pasarica pe la spate. asa cum este ea, carnoasa, apetisanta, cu buzele in ¨vant¨. mai e de spus aici la parul pubian (parca asa se zice nu :D) . uneori imi place fara, spana, alteori cu putin par.  mai imi place forma acestuia. o sageata micuta care indica unde trebuie sa ajungi, sau alte forme. faza e ca de fiecare data sa fie altceva. toate astea ma vor convinge sa ma infrut zi de zi din ea.

mainele: frumoase, ingrjite, unghiile la fel, sa foloseasca o oja adegvata unghiilor si detetelor pe care le are. urasc femeia care are unghiile murdare si foloseste o oja nepotrivita , sau doar ca sa ascuda murdaria de sub ele.

picioarele: in general imi plac picioare lungi la fel, bine ingrijite. tot aici nu stiu daca e bine (multi spun ca sunt nebun) imi plac si ma atrag femeile ¨cracanate¨. nu am inteles de ce dar imi plac foarte mult.

eleganta: imi plac femeile elegante si aici ma refer la cele care zic eu ca sau nascut cu ea. sunt femei care orice gest ar face il fac cu o asa eleganta care te face sa te indragostesti pe loc. desigur ca sunt unele care vor sa fie elegante dar se vede ca fac un efort in plus si nu da prea bine.

vestimentatie: elegant si cochet. o femeie daca stie cum poate fi eleganta si cocheta chiar daca este imbracata ca un boschetar.

imi mai place la o femeie sa fie alintata/copilaroasa (cand trebuie), jucausa, curva in pat, sa aiba puterea ca macar in prezenta mea sa fie ea insasi (apreciez asta foarte mult).

de cele mai multe ori doresc o femeie cu care sa ma pot intelege. se intampla cateodata sa aleg o femei ¨mai putin frumoasa¨  cu care sa ma inteleg bine, sa nu ma plictisesc, decat una foarte frumoasa si sa mor de plictiseala.

inteligenta/isteata: aici e chiar foarte important. trebuie sa aiba o inteligenta peste medie. eu vorbesc foarte mult si despre diverse subiecte. ea trebuie sa poata duce cu mine orice discutie pe care o deschid eu sau ea. sa ma provoace intelectual, sa ma faca sa devin mai bun, sa fie o oarecare intrecere intre noi 2. una asa discreta. sa stie cant timp sa spun nu si cand trebuie sa zica da. mai pe inteles e sa stie cat timp si cand sa se tina ¨batoasa¨ si cand trebuie sa ¨cedeze¨.

sa fie o fire independeta, sa aiba puterea sa ma inteleaga si sa ma accepte asa cum sunt. bune si rele. nu sunt un tip usor de suportat. sunt genul de om care face si spune doar ce vrea el si vrea ca mereus a fie ca mine. este datoria ta sa ma convingi inteligent ca nu e asa. mereu cand spun ceva vin si cu argumente si nu doar unul. de asta sunt un foarte bun mincinos. treaba ta este sa vii cu unele mai bune si macar unul mai mult ca mine.

sunt un tip care’i place sa simnt dorit, iubit, pupacit tot timpul. treaba ta este sa stii cand si cum sa faci toate astea pentru ca am o fiere care se schimba mai ceva ca vremea. acum se poate sa imi placa ceva si peste 1 min sa nu mai imi placa nimic.

sex: asta e foarte important pentru mine.  respectiva trebuie sa aiba experinta in pat si una foarte buna.  aici fac o paranteaza (o tipa din iasi pe nume laura care era o maestra in ale sexului spunea asa: femeia buna in pat nu este cea care te face sa iti dai drumul cat mai repede, ci este cea care stie cand vine acel moment si’l amana atat timp cat vrea ea. acea femei va stii indiferent de situatie sa iti scoale ¨socoteala¨ , oriunde si oricand doreste inimioara ei si o va tine sus cat doreste ea. cu o astfel de femeie nici un barbat nu este slab in pat.) tot laura spunea ca nu exista barbat slab in pat si doar femeie nestiutoare.

sper ca ati inteles ceva din cele de mai sus.

tot in sex imi place sa mi se faca sex oral foarte mult, chiar exagerat de mult. ea trebuie sa stie sa’l faca bine si sa accepte oriunde, cand si de cate ori vreau eu.

sa nu aiba in vocabular (in acest domeniu) cuvantul ¨NU¨. urasc cand vreau ceva in sex ea sa spuna Nu.

sa fie jucausa, sa aiba fantezi, sa vrea sa incercam lucruri noi, orice numai sa nu ne plictisim. sa ma faca sa lesin de place (a se vedea un al post al meu unde o tipa m’a facut sa lesi sub ea).

hai ca am scris cam mult. daca cele intersesate de acest post vor sa stie mai multe sa adreseze intrebari concrete si voi raspunde cu placere.  nu am putut scrie chiar tot aici.

kiss all

 

Articol publicat in 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.