30 octombrie 2020

Dece religia, biserica, Dumnezeu este interzis?

Pe zi ce trece accesul la  religia, biserica, Dumnezeu este tot mai interzis si poate va întrebați dece?

In noul normal cum se vorbește tot mai mult peste tot biserica, religia, Dumnezeu nu are loc pentru ca strica planurile lor si de aceia îți îngrădește accesul zi de zi cate puțin pentru ca de ar interzice total lumea s-ar rascula si nu vor mai putea face nimic.

Acestea sunt surse foarte mari de influență a maselor si de aceia se vor scoaterea acestora din ecuație.

Fara ele pot face orice doresc in lume si nimeni nu va spune sau comenta ceva.

Daca maine preoții ar spune la lume ca trebuie sa ne ridicam si sa luptăm împotriva asupritorilor lumea ar asculta si toti cei care sunt acum la putere ar cădea si planurile lor s-ar duce pe apa sâmbetei.

Pe lângă controlul tau se dorește si controlul bisericilor de catre guverne.

Le interzice azi putin, maine iar putin si cu siguranță mai marii din biserică vor merge la guvern sa protesteze unde li se va oferi o soluție sau mai multe desigur cu cateva condiții.

Pentru inceput vor accepta apoi peste ceva timp vor accepta si altele cand va veni o zi cand biserica va fi sub control total si vor putea transmite orice mesaj vor ei catre credincioși.

 

Acest lucru se întâmplă deja și o stiti cu totii care mergeți la biserică si aveți un preot care înainte de toate este preot si apoi un angajat al bisericii.

Ce este de făcut?

Pai nimic pentru ca orice ti-as spune sau sugera nu vei tine cont si pentru ca esti lenes si fricos.

Unii vor spune ca sunt atei si nu e treaba lor insa cand vorba de viitorul nostru, atunci se merge pe ideea cand avem un dusman comun ne unim si luptam.

Indiferent cat de ateu esti, te asigur ca tot crezi in ceva si doar pentru acest lucru ar trebui să lupți.

 

Share

analfabetul

Eu sunt analfabetul si scriu doar aberații si prostie pe acest blog. In absolut orice scriu inserez o minciună gogonată, uneori la vedere, alteori ascunsa. Daca le găsești, ai tot respectul meu, pentru ca multi nu reușesc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *