>

Copiii nu mint

Copiii nu mint

De cate ori nu ati auzit asta percum ca tantile alea mici nu mint si ca spun mereu adevarul? Ca ei nu cunosc ura, razbunarea, ca sunt fiinte inocente si care spun adevarul tot timpul.

Ei bine in mare parte e adevarat insa unii sunt diavoli cu fata de copil, care gandesc mai bine decat un adult.

Sa ne aducem aminte de cazul romanilor din Suedia unde ala mic a mintit la scoala ca este abuzat acasa. Politia a venit, l-a luat de acolo atat pe el cat si pe fratii lui, parintii arestati, etc. Dupa mult timp s-a aflat ca acest diavol mic era gelos pe fratele lui mai mic care tocmai sa nascuse si ca maica-sa nu`i mai dadea atentia cuvenita, asa ca a decis sa minta.

 

Am o alta poveste care a distrus viata la mai multi oameni.

O fetita de 5 ani ii place mult de un baiat de 25 ani care era prieten de familie. Acum te gandesti cum poate o fetita de 5 ani sa aiba astfel de sentimente. Normal ca i-a spus celui in cauza ca il place foarte mult si ca vrea sa fie iubita lui. Reactia lui a fost cred ca una normala cum am avea cu totii, cand o fetita mica care o stim de cand s-a nascut.

A zambit, i-a spus ca si el o iubeste si ca este prea mica pentru asta dar pentru ca ii este atat de draga a zis ca de acum ea va fi iubita lui. Desigur va imaginati ca totul a fost un gluma, ca nu poti trata totul altfel.

Acesta si-a continuat viata normal, adica vizite frecvente la familia fetitei, acelasi comportament si a continuat relatia cu iubita lui.

Intr-o zi fetita ii spune ca a fost martora la ceva foarte rau. Ii spune ca X i-a facut ceva rau iubite lui. Cand a auzit asta tatal fetitei a mers imediat la politie unde a trebuit sa povesteasca totul. Ce nu a atras atentia la nimeni a fost faptul ca acest diavol a povestit totul cu lux de amanunte cum X a violato soi si batuto, cum i-a dat la muie si a fututo, chiar daca toti i-au spus sa se opreasca si nu trebuie sa mai continuie.

Baiatul a fost aestat imediat si condamnat pe viata pentru ce a facut. Nu a contat ca el si iubita lui au spus tot timpul ca nu e adevarat si ca nu au facut sex niciodata in acel loc unde a spus fetita si nici politia nu a putut dovedi, gasi dovezi ca au facut sex in acea locatie.

A contat declaratia unui diavol mic care din gelozie a deci sal pedepseasca pentru ca nu poate fi cu ea sau nu vrea sai fie iubit.

Adevarul este ceva relativ si conteaza cel care-l spune, iar adevarul adevarat nu conteaza, nu are relevanta, nu conteaza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.